Wie we zijn en wat we doen

Microsoft partner

Resolit is opgericht op 1 januari 2000. Al 19 jaar lang brengen we onze klanten, onze kennis en ervaring en technologie met elkaar in verbinding. De mogelijkheden die de Microsoft Business applicaties daarbij bieden zijn talloos. 
Resolit is gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen op basis van deze technologie.

Out of the Box | 100% in the Cloud

We laten ons niet weerhouden door beperkingen in een pakket. We bedenken een mogelijke oplossing. Die ontwikkelen we, richten we in en ondersteunen we.

De stabiliteit van het Microsoft platform komt u en ons ten goede. Door Microsoft Azure, Dynamics 365, Dynamics NAV, Microsoft Power BI, Microsoft Power Apps, Office 365 en onze eigen technologie te combineren weten wij steeds weer stabiele toepassingen te realiseren. Zonder complexe projecten, zonder lange doorlooptijden. Onze oplossingen en producten kunt op maandabonnement afnemen. Geen lange opzegtermijnen. Weinig risico. Bovendien blijft uw data van u. Altijd.

Als Microsoft partner zetten wij de beschikbare apps en het Office 365 / Dynamics 365 platform in om cloud oplossingen voor onze klanten te realiseren. Wij laten het niet bij het signaleren van automatiseringsuitdagingen. Wij bedenken en ontwikkelen oplossingen die een daadwerkelijke verandering voor onze klanten mogelijk maken. Dat maakt dat u niet alleen Software as a Service kunt inzetten. Wij gaan een stap verder door uw bedrijfsprocessen actief te ondersteunen.

Business process as a service

noemen we dat. Resolit is uw allround partner voor al uw automatiseringsvragen.Software op maat door onze business configuraties. Dit maakt inzet eenvoudig, snel en zonder implementatie project mogelijk

resolit over ons