Resolit Nieuws

1
Nieuwsberichtnummer
Microsoft logo

Microsoft Nieuwsapp

Microsoft nieuws houdt u op de hoogte van het laatste nieuws. Een overzichtelijk ontwerp zorgt ervoor dat je zonder afleiding artikelen kunt lezen. Je kunt nu zelf op je telefoon de indeling kiezen en gebruik maken van het donkere thema zodat je ook 's avonds prettig kunt lezen. Ook kun je aangeven waar je interesses liggen zodat je nieuwservaring kan worden gepersonaliseerd. NIEUW: Je kunt nu ook artikelen opslaan om later te lezen. Je kunt de app gratis downloaden en gebruiken.

1
Nieuwsberichtnummer

Resolit is partner geworden van Skykick en breidt daarmee haar dienstverlening uit.

Data verlies overkomt een derde van de bedrijven. Ook in de Cloud. Office 365 biedt basisbescherming voor gegevens en mail maar voorkomt niet dat data door gebruikers wordt verwijderd. Ook in de Cloud is gegevensbescherming dus noodzakelijk.


Het overkomt ons allemaal wel eens. Met een druk op de knop verwijderen we per ongeluk een bestand of e-mail…………
OEPS!
Het zal je maar gebeuren dat jijzelf of een van je collega’s net in een moment van onoplettendheid een rapport, email of ander belangrijk document verwijdert 
HELP, wat nu? 

Gegevensverlies is kostbaar, gegevensherstel kost tijd en wat doet dat met de relatie met uw klant?

Skykick Cloud Backup biedt de meest complete backup oplossing voor Office 365.

Het terugzetten van verloren bestanden of e-mail is binnen no-time geregeld.  
Het systeem maakt meerdere keren per dag een backup van alle Exchange mail en agenda’s, OneDrive en SharePoint sites, groepen en Microsoft TeamsOp een veilige locatie in uw eigen Microsoft Datacenter.

Door deze voorziening toe te voegen aan onze dienstverlening kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen in hun volledige automatiseringsbehoefte, inclusief de bescherming van hun gegevens.  

De voordelen van de Skykick Cloud backup oplossing zijn onder andere 

  • Volledige backup op basis van snapshot technologie  
  • Gebruiksvriendelijk, automatische herkenning en toevoeging van nieuwe SharePoint groepen, teams of Exchange mailboxen aan de backup 
  • Privacy beleid proof, veilig en vertrouwelijk. Alleen u kunt bij uw data. 
  • Eenvoudige installatie, implementatie en onderhoud 
  • Lage kosten. U betaalt een prijs per gebruiker per maand en de gebruikte opslagruimte in Azure.

Naast backup biedt Resolit met Skykick ook eenvoudige migratie mogelijkheden. Hiermee wordt uw bestaande mail en bestanden automatisch overgezet naar Office 365. De overstap naar Office 365 wordt daarmee heel eenvoudig. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

0
Nieuwsberichtnummer

Resolit is partner geworden van MSCRM-ADDONS.COM

Een add-on is een uitbreiding op Dynamics 365. Deze samenwerking geeft ons een aantal mogelijkheden in Dynamics oplossingen die zonder deze add-ons niet kunnen met name door de uitbreidingen “Documents Core Pack” en “Group Calendar”.De standaard mogelijkheden in Dynamics en Word zijn beperkt. Documents Core Pack maakt professionele document sjablonen mogelijk. Met Documents Core Pack kunnen sjablonen in Dynamics 365 meteen worden omgezet in pdf, zijn tabellen mogelijk met bijvoorbeeld afbeeldingen uit de product catalogus en kunnen documenten met 1 click naar klanten worden gemaild.De Group Calendar uitbreiding biedt de mogelijkheid om teams en personen te plannen vanuit Dynamics 365. Deze planning is gekoppeld met Outlook. Hierdoor is geenDynamics 365 Enterprise licentie nodig om de daarin aanwezige planboards te gebruiken. Dit maakt plannen haalbaar voor kleinere Dynamics klanten die niet alle functies van Dynamics 365 Enterprise nodig hebben.